Vízivilág

Kirobbanóan mókás nap hűsítő helyszíne

A víz és a móka központi téma az egész Three Corners Hotels & Resorts-nál. A hotelek létesítményei és szolgáltatásai között mindig megtalálhatóak az úszómedencék, napozó teraszok és egy strand, ahol kellőképpen lehűtheti magát az állandóan ragyogó egyiptomi naptól.
Egy új dimenziót adtunk a szórakozáshoz: amitől a nyaralás ráadásul még változatosabbá, szórakoztatóbbá és viccesebbé is válik. A Víziparkunk és a Gyerekcsúszdák, a jellemzője mindent átáztató vízi kaland, ami egy fantasztikus és mókás nap velejárója.
Gyerekcsúszdák várják a Rihana Resort-ban és Rihana Inn-ben. A Víziparkok a Sunny Beach Resort-ban és a Sea Beach Resort-ban különlegességként épültek. Ön és a családja élvezni fogják annak az izgalmát, ahogy az adrenalin száguld az ereikben, miközben ebben a lenyűgöző napban fürdő víziparkban tartózkodnak.
Lehetőségek és vízhez kapcsolódó programok széles tárháza várja önöket, hogy egy mókás napban lehessen részük, belecsobbanhatnak a hűvös, kék hullámok közé, részt vehetnek egy izgalmas merülésben, vagy csak kényelmes pihenhetnek és lustán lebeghetnek vagy magukba szívhatják a napsugarakat a hűvös füvezett strandokon.

A szolgáltatás igénybe vehető a következő hotelekben.

Rihana Resort****deluxe
Rihana Inn****
Sunny Beach Resort****
Royal Star Beach Resort****
Sea Beach Resort****
Equinox Beach Resort****
Happy Life Beach Resort****

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.