Animáció

A fények kialszanak, de a buli folytatódik

A Three Corners Hotels & Resorts a tökéletes hely, ahová a világ elől elmenekülhet. Az egyetlen szabály, amit követni kell, tegye azt, amit szeretne. Olyan gyakran, amilyen gyakran csak akarja. Az animációs csapatok az üdülőhelyek szíve és lelke. Kreatív, elkötelezett, fantáziadús, tapasztalt, ügyes és professzionális módon gondoskodnak a szórakozásunkról, rendezvényekről, játékos tevékenységekről, és még sokkal többről.
Napközben a családoknak rengeteg tevékenységet szerveznek, amelyben együtt vagy külön is részt vehetnek: medencés játékokat, sport- vagy más versenyeket ajánlanak a medence körül, lagúnáknál vagy a strandokon.
Egyszer a fények kialszanak, de a buli folytatódik. Estéről estére izgalmas show-műsorokat és zenés szórakozási lehetőségeket ajánlanak magas színvonalon. Tapasztalt producerek és képzett koreográfusok támogatják a fiatal tehetségeinket. Hagyják magukat elbűvölni az Egypt Moves, a Grease vagy a Moulin Rouge előadásokkal. Vagy énekelje és táncolja végig az éjszakát a karaoke-, vagy a táncesteken. Van még valami, ami segíthet, hogy mindenbe belekóstoljon: a részvétel a programokon ingyenes!

A szolgáltatás igénybe vehető a következő hotelekben.

Rihana Resort****deluxe
Rihana Inn****
Ocean View**** prestige
Sunny Beach Resort****
Fayrouz Plaza Beach Resort****
Sea Beach Resort****
Equinox Beach Resort****
Happy Life Beach Resort****

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.