Hosszú tartózkodás Egyiptomban

Hosszú tartózkodás

Ön milyen szerencsés! Belepillanthat néhány rendelkezésre álló, megfizethető és kielégítő nyaralási élménybe: ez a hosszú nyaralás.
Miért legyen hosszú a nyaralás? Talán jobb a kérdés, hogy miért ne?
A hosszú vakáció lehetővé teszi, hogy úgy élvezze az utazást, ahogy akarja. Ne aggódjon amiatt, hogy meg kell próbálni egy hétbe mindent belepréselni. Időt vesz igénybe, hogy legyen valami sejtése a helyről, ahova érkezett, hogy belekóstoljon a kultúrába, hogy a legfontosabbról ne is beszéljünk, hogy pihenjen. És mi még: továbbá nemcsak a zord télből a napsütéses nyárba repít, hanem a hosszú tartózkodás előnyei a számla értékéhez, a hangulathoz és a rugalmassághoz is alkalmazkodnak.
Egyre több vendég élvezi a The Three Corners Hotels & Resorts vendégszeretetét és szeretné meghosszabbítani a tartózkodását vagy visszatérni egy hosszabb nyaralásra.
Nagyon tiszteljük és értékeljük ezt és az elismerésünk jeleként kialakítottunk egy hosszú tartózkodásra érvényes árat, amely mindenki örömére szolgál, és használja ki a nagyszerű árainkat és maradjon 21 éjszakát vagy többet nálunk.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.