Nászutasoknak

Egy nagyon különleges alkalom

Hova menjünk? Ez a legalapvetőbb kérdés, amit kettejüknek kellene kitalálni a nászúttal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy nyaralás helyszínén egy nagyon alapos megfontolás után válasszák ki, figyelembe véve mindkettejük ízlését és stílusát.
Hoteleink, amelyek számos üdülőhelyen megtalálhatóak, a lehetőségek széles választékát ajánlják, a pihentető tartózkodástól a lendületes ünneplésig, de mindenképpen szeretnénk Önöket elkényeztetni. A Three Corners Hotels & Resorts nászutas csomagokat ajánl kedvezményes áron, romantikus szobákat és kényelmet biztosít a szerelmeseknek. Kérjük, tervezzen jó előre, és bátran forduljon hozzánk, bármilyen tájékoztatásra vagy tanácsra lenne szüksége: boldogok lennénk, ha segíthetnénk abban, hogy helyesen válasszon erre az egyedülálló nyaralásra.
Biztos lehet benne, a tartózkodása alatt megkapja azokat a kis extrákat, ami egy exkluzív nyaraláshoz kell. A Three Corners Hotels & Resorts a garancia egy emlékezetes tartózkodásra, mert mi már alig várjuk, hogy üdvözölhessük a házassági évfordulókon, családi ünnepeken, újra és újra…

Kérjük, tekintse meg a hotelek ajánlatát.

Rihana Resort****deluxe
Rihana Inn****
Ocean View**** prestige
Sunny Beach Resort****
Fayrouz Plaza Beach Resort****
Sea Beach Resort****
Equinox Beach Resort****
Happy Life Beach Resort****
Hotel Art****superior
Lifestyle Hotel****
Hotel Anna****

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.