Hurghada

Hurghada, in Egypte bekend als ‘Ghardaga’, was tot een paar tiental jaren geleden gewoon een vissersdorp. Thans is Hurghada één van de belangrijkste toeristische badplaatsen aan de Rode Zee en een internationaal centrum voor watersport.
Hurghada is wereldwijd bekend als één der beste plaatsen ter wereld om te duiken. Binnen een uurtje varen van uw hotel bevindt u zich te midden een groep eilanden met duikplaatsen die gegarandeerd nog de meest ervaren duikers versteld doen staan.
Hurghada is ook bekend als een feeststad waar het leven ‘s nachts begint in de vele clubs. En natuurlijk, Hurghada is ook een badplaats waar duizenden koppels met hun families van de magnifieke Egyptische zon te genieten.

We verzamelen en gebruiken uw emailadres in de context van de nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van interessante nieuwtjes uit de wereld van The Three Corners.
Daarnaast sturen we u ook gepersonaliseerde aanbiedingen samen met de nieuwsbrief.
Als er een link naar onze website in de nieuwsbrief staat, geeft u ons ook de toestemming om uw IP-adres te verwerken en te gebruiken, alsook de geo data, web beacons en soortgelijke technologieën om na te gaan of de voorgestelde aanbiedingen voldoen aan uw behoeftes.
We verwerken en gebruiken deze gegevens zo lang u geregistreerd bent om onze nieuwsbrief te ontvangen. U kan uw toestemming om uw email adres te verwerken en te gebruiken in de context van de nieuwbrief, op elk moment intrekken. Om dat te doen, kan u op de link in de email klikken of ons een verzoek sturen via email. Alle gegevens worden dan gewist.

Ik accepteer de voorwaarden

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.