Hurghada

Hurghada, vagy ahogy Egyiptomban ismert, ‘Ghardaga’, egykor csak egy egyszerű halászfalu volt, de mostanra a Vörös-tenger legnépszerűbb üdülőhelye és a vízi sportok nemzetközi központja lett.
Hurghada a világ legjobb búvárhelyeinek központjaként is méltán világhírű. A szállodából néhány órán belül olyan szigetcsoportok között találhatja magát, ami olyan merüléseknek ad otthont, amelyek garantáltan megdöbbentik még a legtapasztaltabb búvárokat is.
Hurghada a bulik városaként is ismert, ahol a klubokban az élet este kezdődik. Nem utolsó sorban, természetesen Hurghada híres tengerparti nyaralóhely is, ahová ezrek jönnek családjaikkal, hogy élvezzék a fényűző egyiptomi napot.

Az e-mail címeket a hírlevél összefüggésében gyűjtjük és használjuk annak érdekében, hogy híreket küldjön Önnek a TTC világáról érkező érdekes témákról. Továbbá feldolgozzuk és felhasználjuk a megadott e-mail címet, hogy a korábbi foglalások alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerinti, személyre szabott ajánlatot juttassunk el a hírlevél olvasóinak.A hírlevélben található linkre kattintva eljut a weboldalunkhoz, így egyúttal ahhoz is hozzájárul hogy megadja nekünk az IP-címét valamint a geoadatokat, a webes jelzőket vagy hasonló technológiákat melyeket annak érdekében használunk fel, hogy ellenőrizzük hogy ajánlataink megfelelnek-e az Ön igényeinek. Az adatokat a Szálloda mindaddig kezeli, ameddig azok törlését a Felhasználó nem kéri, illetve hozzájárulását vissza nem vonja. Ön bármikor visszavonhatja az e-mail cím feldolgozását, elemzését és használatát. Ehhez kattintson az e-mailben erre a célra megadott linkre, vagy egyszerűen küldjön e-mailt erről a kérelemről. Az adatokat ezután törölni fogjuk.

Feltételek elfogadása

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.