El Gouna

El Gouna is een rustig en ontspannen dorpje tussen de majestueuze rode bergen van de oostelijke woestijn en het kristalheldere water van de Rode Zee, dat zich bevindt op zowat 25 km van de internationale luchthaven van Hurghada.
Gebouwd langs een 10 km lang strand en verspreid over eilanden die onderling verbonden zijn door lagunes, El Gouna telt nu meer dan 15.000 inwoners aan wie hij een ongeëvenaarde levensstijl biedt: de zandstranden en de ideale temperatuur verwelkomen de bezoekers het hele jaar door.
El Gouna is uniek als toeristische bestemming aan de Rode Zee en heeft zich ontwikkeld tot een exclusieve, zelfbedruipende, spannende stad die alle denkbare diensten en voorzieningen aanbiedt: van een privéluchthaven, een netwerk van lokaal en regionaal vervoer tot uitstekende faciliteiten als een modern ziekenhuis, een postkantoor, banken en winkels.
Het resort biedt ook een breed scala van activiteiten, restaurants en een bruisend nachtleven. Zowel sportliefhebbers, als chill-out en familie vakantiegangers zullen er activiteiten naar hun smaak vinden: tussen de twee internationale jachthavens, de kitesurf- en duikcentra, de 18-holes golfbaan, de kabel slide park, de verschillende Spa’s en wellness centra of de familiehotels met hun kids clubs en waterpretparken is er keuze voor iedereen. Het is ook de perfecte uitvalsbasis naar de vele historische, archeologische en culturele schatten van Egypte.

We verzamelen en gebruiken uw emailadres in de context van de nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van interessante nieuwtjes uit de wereld van The Three Corners.
Daarnaast sturen we u ook gepersonaliseerde aanbiedingen samen met de nieuwsbrief.
Als er een link naar onze website in de nieuwsbrief staat, geeft u ons ook de toestemming om uw IP-adres te verwerken en te gebruiken, alsook de geo data, web beacons en soortgelijke technologieën om na te gaan of de voorgestelde aanbiedingen voldoen aan uw behoeftes.
We verwerken en gebruiken deze gegevens zo lang u geregistreerd bent om onze nieuwsbrief te ontvangen. U kan uw toestemming om uw email adres te verwerken en te gebruiken in de context van de nieuwbrief, op elk moment intrekken. Om dat te doen, kan u op de link in de email klikken of ons een verzoek sturen via email. Alle gegevens worden dan gewist.

Ik accepteer de voorwaarden

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.