El Gouna

El Gouna 25 km-re fekszik Hurghadától, egy csendes, nyugodt település, amely a Keleti Sivatag méltóságteljese vörös hegyei és a kristálytiszta vizű Vörös-tenger között terül el.
Összefűzött lagúnák mentén kiépült 10km-es partszakasz ad otthont több mint 15.000 lakos számára. El Gouna egész évben fogadja látogatóit, élvezze a kellemes hőmérsékletet és páratlan életmódot az év minden napján!
El Gouna egyedülálló, különleges és elképzelhető szolgáltatással és létesítménnyel rendelkezik, mint például: magánrepülőtér, a helyi és a regionális közlekedés hálózat, kiemelkedő egészségügyi szolgáltatások, postahivatallal, bankokkal és üzletekkel, valamint széles körű szórakozási és éjszakai bulizási lehetőség, továbbá bárok és természetesen éttermek.
A sportos, a pihenős és a családi nyaralók is egyaránt megtalálják a számukra tetsző tevékenységeket a széles skálán mozgó szolgáltatások között, például: merülés, kitesurf bázisok, 18-lyukú PGA golfpálya, kábeles csúszdapark, különböző Spa és wellness-központok vagy család orientált szállodák gyerek klubbal és vízi parkkal.

Az e-mail címeket a hírlevél összefüggésében gyűjtjük és használjuk annak érdekében, hogy híreket küldjön Önnek a TTC világáról érkező érdekes témákról. Továbbá feldolgozzuk és felhasználjuk a megadott e-mail címet, hogy a korábbi foglalások alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerinti, személyre szabott ajánlatot juttassunk el a hírlevél olvasóinak.A hírlevélben található linkre kattintva eljut a weboldalunkhoz, így egyúttal ahhoz is hozzájárul hogy megadja nekünk az IP-címét valamint a geoadatokat, a webes jelzőket vagy hasonló technológiákat melyeket annak érdekében használunk fel, hogy ellenőrizzük hogy ajánlataink megfelelnek-e az Ön igényeinek. Az adatokat a Szálloda mindaddig kezeli, ameddig azok törlését a Felhasználó nem kéri, illetve hozzájárulását vissza nem vonja. Ön bármikor visszavonhatja az e-mail cím feldolgozását, elemzését és használatát. Ehhez kattintson az e-mailben erre a célra megadott linkre, vagy egyszerűen küldjön e-mailt erről a kérelemről. Az adatokat ezután törölni fogjuk.

Feltételek elfogadása

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.