Hotels & Resorts Red Sea

Over de Egyptische Rode Zee: Egypte wordt vaak als de wieg van onze beschaving beschouwd. Terwijl Opper-Egypte en de regio van Cairo werkelijke openluchtmusea zijn, is er ook aan de Egyptische Rode Zee veel te beleven en is er veel te ontdekken.
Het is een paradijs voor watersporters en vooral voor duikers en snorkelaars, die nooit genoeg zullen krijgen van de rijke onderwater fauna en flora. Voor de kite surfers is er een brede keuze aan prachtige stranden voorhanden met ideale winden.
Met een zonnig en droog klimaat, en dit 12 maanden per jaar, vormt de Rode Zee is een perfecte bestemming voor jong, oud en kortom voor iedereen die op zoek is naar strandplezier, naar woestijnavonturen, of eenvoudigweg naar een relaxerende vakantie.

We verzamelen en gebruiken uw emailadres in de context van de nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van interessante nieuwtjes uit de wereld van The Three Corners.
Daarnaast sturen we u ook gepersonaliseerde aanbiedingen samen met de nieuwsbrief.
Als er een link naar onze website in de nieuwsbrief staat, geeft u ons ook de toestemming om uw IP-adres te verwerken en te gebruiken, alsook de geo data, web beacons en soortgelijke technologieën om na te gaan of de voorgestelde aanbiedingen voldoen aan uw behoeftes.
We verwerken en gebruiken deze gegevens zo lang u geregistreerd bent om onze nieuwsbrief te ontvangen. U kan uw toestemming om uw email adres te verwerken en te gebruiken in de context van de nieuwbrief, op elk moment intrekken. Om dat te doen, kan u op de link in de email klikken of ons een verzoek sturen via email. Alle gegevens worden dan gewist.

Ik accepteer de voorwaarden

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.