Ocean View**** prestige

Het hotel

In El Gouna neemt The Three Corners Ocean View Hotel**** Prestige een bijzondere plaats in. Uitgestrekt langs de Abu Tig jachthaven, bevindt zich het hotel’s unieke zwembad met uitzicht op de Rode Zee. The Three Corners Ocean View Hotel biedt accommodatie aan langs de waterkant. Of u nu alleen reist, als paar, of met een groep vrienden, Oceaan View garandeert u de beste “Gereserveerd voor Volwassenen” kwaliteitsvakantie in een stijlvolle omgeving. Als een volledig ” Gereserveerd voor Volwassenen “-hotel garandeert Ocean View u de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen in een volledig kind-vrije omgeving, waar u kunt genieten van uw welverdiende rust in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.
Wij bieden vele vormen aan van recreatieve activiteiten aangepast aan elke voorkeur. Breng eindeloze dagen door aan de zee, bij ons privéstrand, of relax aan onze prachtige zwembad met ongeëvenaarde panorama’s over de Abu Tig jachthaven of over de Rode Zee. Ook hebben wij een klein, zandstrand beschikbaar bij het hotel, met een trapje vanaf de steiger, kan men zwemmen in de Rode Zee.
Het zeestrand van Ocean View ligt in het Zaytouna Island. Dit deel van de zee is uitstekend geschikt om te snorkelen en te zwemmen voor jong en oud. Aan het strand is ook een bar & restaurant, waar een selectie van dranken beschikbaar is. Als lunch wordt een menu aangeboden met een verscheidenheid van salades, sandwiches en pasta. De pendelbus naar het strand (7 minuten) gaat om het uur heen en terug en staat kosteloos ter beschikking.

Plaatselijke diensten

Faciliteiten
– Zwembad: 1 (verwarmd in de winter)
– Klein zandstrand aan het hotel, met een steiger die toegang verschaft tot de zee
– Privézeestrand: 1 (pendelbus om het halfuur)
– Ligzetels, parasols, handdoeken: kosteloos
– All-In restaurants: 1
– Specialiteiten restaurant: 1
– Aantal bars: 4
– Winkelen, wasserij: ja (betalend)
– Kredietkaarten: ja
– Parking mogelijkheid in Abu Tig Marina
– Internet: ja

Ontspanning
– Animatie: ja
– Animatieteam: ja
– Wellness Center: 1
– Duik Center: 1
– Fietsverhuur: ja (Betalend)
– Sporten: pingpong, darts, Petanque, Vitalis Programma (yoga, stretching, aerobics, water aerobics, Nordic walking, jogging)

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.