Ocean View**** prestigeCulinair

In onze All-Inclusive formules – de diensten kunnen variëren al naar gelang de verschillende resorts -, is alles inbegrepen, van fabelachtige gastronomische maaltijden tot snacks en dranken. U kiest wat u wilt en zo vaak u wilt. Onze Buffet Restaurants stellen tijdens het diner onze bekende thema’s voor: de Smaak van Italië, Rond de Wereld, het Verre Oosten, Franse Romantiek, een Oosterse Nacht, Europees Buffet en veel meer…
De culinaire kunst focust in onze DuPort Dine Restaurant. DuPort Dine biedt een internationale keuken. Geniet ook van onze Dine Around programma en proef van alles wat onze restaurants aanbieden.
Kledij in onze restaurants voor het diner: ontspannen, geen strand- of zwemkledij; voor de mannen: lange broeken en overhemden met mouwen.
Gelieve te noteren dat sommige van de activiteiten en/of faciliteiten maar gedeeltelijk open kunnen zijn in laag seizoen, afhankelijk van de bezetting.

Restaurants

Main Buffet restaurant
– Volledig gerenoveerd Oceana en terras

A la carte restaurant
– DuPort Dine

Oasis Party (te betalen)
Marina Straat Festival

Dine Around
All-in gasten ontvangen een korting op hun rekening in onze á la carte restaurants

Bars

– Lobby Bar
– Soleil Pool Bar
– Sea Beach Bar
– Peanuts Bar

All Inclusive

Wat is inbegrepen:
– Voedsel: buffet ontbijt, lunch en diner, theepauze en snacks
– Drankjes: alle inlandse merken van alcoholische en niet-alcoholische drankjes, met inbegrip van bier, wijn, sterkedranken en frisdranken tussen 10u.00 en middernacht.

Niet inbegrepen:
– Verse sappen, ingevoerde dranken en minibar consumpties

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.