Lifestyle Hotel****

Vergaderingen

Coole notities, modernisme en de interpretatie van de 21ste eeuw, van tijd tot tijd gecombineerd met speciale componenten en kunst, worden beschouwd als „Lifestyle” of „levenswijze” en dit vind je allemaal terug in The Three Corners Lifestyle Hotel. Technologie speelt vandaag een grote rol en daarom bieden wij dit aan aan onze hotelgasten (bv. Een 43 ’ ’ flat-screen televisie met internettoegang, een gemakkelijk draadloze mobile device die aansluit op de TV, een gratis snelle internetverbinding, opladers met USB toegang, en een HDMI verbinding opdat uw laptop kan worden aangesloten op het grote televisiescherm.)

Ons business center biedt u alle mogelijkheden om online verbonden te blijven. De gratis snelle internetverbinding en printer zijn voor uw comfort 24/7 beschikbaar.

Technische voorzieningen

Moderne technische voorzieningen zijn aanwezig voor het comfort van onze gasten:
– Smart TV
– Sound system
– Flip chart (bord)
– Draadloze internetverbinding

Koffiepauzes

In The Three Corners Hotel Bristol bieden we verschillende soorten formules aan voor tijdens de koffiepauzes. Er is voor elk wat wils, in verschillende prijscategorieën: van een simpele maar lekkere koffie tot exclusieve belegde broodjes.

– Coffee Break Simple: koffie, thee, frisdrank en mineraal water.
– Coffee Break Medium: koffie, thee, frisdrank, mineraal water, zoute en zoete koekjes.
– Coffee Break Full: koffie, thee, frisdrank, mineraal water, zoute en zoete koekjes, vers fruit.
– Coffee Break Exclusive: koffie, thee, frisdrank, mineraal water, zoute en zoete koekjes, vers fruit en belegde broodjes.

Vergaderzaal

In The Three Corners Lifestyle Hotel is er een elegante evenementenzaal die voor verschillende doelen gebruikt kan worden. De zaal baadt in natuurlijk daglicht en is voorzien van alle technische snufjes. De zaal is uitermate geschikt voor het geven van opleidingen, het houden van vergaderingen en het demonstreren van producten.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.