Lifestyle Hotel****

Culinair

De benedenverdieping is één en al activiteit. De lobby leidt naar de bruisende bar en het restaurant van het hotel, omringt door een gezellige open haard en bibliotheek.
Een eigentijds decor combineert bijzondere architectuur met stijlvolle meubels en onverwachte accenten om een ​​sfeer van ongedwongen gastvrijheid te creëren in ons restaurant.

 

Restaurant

Begin de dag goed en wordt wakker om ons eigentijds gezond ontbijt te proeven, met een rijke selectie aan versgebakken croissants en Deense gebakjes, een aanbod aan verfrissende smoothies, huisgemaakte muesli, vers fruit en nog veel meer, en dit alles aangevuld met onze speciale Lifestyle ontbijthoek! Altijd een succes!
Het overvloedige ontbijtbuffet staat klaar voor onze gasten in The Three Corners Lifestyle Hotel elke werkdag tussen 07u00 en 10u30, en elk weekend tussen 07.30 en 11:00.

Bar

De goed gevulde bar is zeer uitnodigend door de stijlvolle, comfortabele en gezellige zithoek en de warme verlichting.
De bar is open van in de vroege voormiddag tot ‘s avonds laat. Iedereen kan zijn/haar favoriete drankje kiezen uit onze uitgebreide selectie dranken. Het brede assortiment bestaat uit frisdranken, alcoholische en non-alcoholische dranken. Bovendien kunnen onze gasten in de bar ook van speciale thee- en koffie specialiteiten en een brede selectie aan kwaliteitsvolle Hongaarse wijnen per glas genieten.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.