Lifestyle Hotel****

Activiteiten

Het hotel biedt een aantal “Lifestyle-inspired” faciliteiten om uw geest en lichaam gezond en in goede conditie te houden tijdens uw verblijf.
Meer dan ooit tevoren raken mensen meer bewust van hun gezondheid en hoe ze hun lichaam onderhouden. Echter, tijdens het reizen of als we op vakantie gaan, vergeten we dit vaak.

Fitness cabin

Indien u een “buiten-gevoel” heeft wanneer u uw fitnessroutine uitvoert, kan u gebruik maken van de fitnesscabine in the tuin, nog een uniek lifestyle element dat het hotel aanbiedt. In plaats van te moeten sporten in een muffige kelder, krijgt u nu een vrijer gevoel, gecombineerd met een beter uitzicht terwijl u uw workout doet.
De fitnesscabine is ook perfect voor gepassioneerde hardlopers. Wanneer de regen hen tegenhoudt hun dagelijkse kilometers te lopen in de open lucht, biedt de fitnesscabine een uitstekende oplossing. Terwijl u op de loopband loopt, heeft u toch nog dat buiten-gevoel, maar geniet u toch van het gemak van een dak boven uw hoofd.
De fitnesscabine is gratis te gebruiken voor al onze gasten. Trek uw sportkleren aan en begeef uzelf naar de fitnesscabine in de tuin.

In-Room fitness

Maar nu heeft u geen excuses meer om te luieren en uit conditie te raken tijdens uw uitstap, want wij brengen de fitness naar u! Dankzij ons nieuwe Lifestyle in-room fitness concept, kunnen gasten fit en gezond blijven tijdens hun verblijf in ons hotel. En dit alles gratis en voor niets! Een perfecte oplossing wanneer u uzelf iets teveel heeft laten genieten van het lekkere Hongaarse eten.
We zijn het eerste hotel in Boedapest die dit nieuw, uniek lifestyle concept aanbiedt: we voorzien gasten van de kans om hun fitness routine voort te zetten tijdens hun verblijf, en dit in de privacy van hun eigen kamer. Gasten selecteren hun gewenste fitnessinstrument uit onze collectie van gloednieuwe toestellen. Wij zorgen ervoor dat het toestel in de kamer raakt. Gasten hebben de keuze uit hometrainers, elliptische trainers en traplopen-simulators. Vergeet dus uw sportkleren niet!
Wendt u tot de receptie om uw keuze van fitnesstoestel te reserveren en start aan uw workout!

Infrared sauna

“Herlaadt” en ontspan uzelf na een lange dag de stad te hebben ontdekt, terwijl uw lichaam baat van alle voordelen die de infrarood sauna biedt. Terwijl u geniet van de lichttherapie, zullen de infraroodlichten uw lichaam en gezondheid behandelen.
Enkele voordelen van de infraroodsauna voor uw lichaam zijn: ontgifting, relaxatie, gewichtsverlies, pijnverlossing, verbeterde bloedsomloop en reiniging van de huid.
Uiteindelijk is er geen enkele reden om de infraroodsauna niet te proberen!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.