Lifestyle Hotel****

Wittebroodsweken

Boedapest is één van ’s werelds meest romantische en entertainende hoofdsteden. Het wordt niet voor niets het “Parijs van het Oosten” genoemd, met haar brede boulevards en groene parken, grote Art Nouveau woningen en helder geschilderde kerken, levendige cafés en stijlvolle muziekbijeenkomsten. U maakt dus een goede keuze wanneer u kiest voor Boedapest als locatie voor uw huwelijksreis.

Onze Hotels en Resorts bevinden zich op verschillende, speciaal geselecteerde locaties en bieden een ruime keuze, van een relax verblijf tot een dynamisch actieve vakantie. Maar overal blijft ons doel hetzelfde: onze gasten verwennen. The Three Corners Hotels & Resorts biedt voor huwelijksreizen speciale pakketten aan met tal van extra voordelen, zoals speciale romantische kamers en andere kleine attenties voor pasgehuwden die zullen zorgen voor een exclusieve vakantie en een onvergetelijk verblijf.

Lifestyle Hotel biedt deze extra’s aan:
– Een fles Lokale Champagne
– Fruitmand bij aankomst
– Speciale badkamer voorzieningen
– Een upgrade van de kamer volgens beschikbaarheid
– Naargelang beschikbaarheid vroege check in
– Naargelang beschikbaarheid late check uit

U kunt van dit aanbod slechts genieten, als uw huwelijk binnen de 6 maanden voor uw aankomst plaatshad. Gelieve een fotokopie van uw huwelijksakte mee te brengen! Indien u graag de Honeymoon extra’s wilt ontvangen, gelieve uw wens aan te duiden op het reservatieformulier en ons te contacteren indien u meer informatie of advies wenst.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.