Lifestyle Hotel****

Rendezvény

Frissítő jegyzetek, modern felfogás és a 21. század interpretációja – egy időben különleges összetevőkkel és művészettel párosítva – ez maga a “Lifestyle” és ez megtalálható a The Three Corners Lifestyle Hotelben. A technológia erősen utal ezekre a tényezőkre és a szállóvendégek kényelmét szolgálja, így például a 43” flat-screen TV szettek internetkapcsolódási lehetőséggel, vezeték nélküli mobileszközök könnyű csatlakoztatása a TV szetthez, ingyenes szélessávú internetkapcsolat, USB-töltő foglalatok, HDMI kábelkapcsolat, mellyel a nagy TV képernyőhöz laptop csatlakoztatható.
Business Centerünk minden eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy kapcsolatban maradjon. Ingyenes szélessávú internetkapcsolat és nyomtató, mely kényelmesen elérhető a hét minden napján 24 órában.

Technikai berendezések

Vendégeink kényelmét termeink modern technikai felszerelése biztosítja:
– Okos televízió
– Hangosítás
– Flip chart
– Szélessávú és WiFi internet-hozzáférés

Kávészünet

A kávészünet többféle árkategóriában lehetséges az egyéni igényekhez igazodva.

– Coffee Break Simple: Kávé, tea, üdítő, ásványvíz
– Coffee Break Medium: Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, sós és édes aprósütemény
– Coffee Break Full: Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, sós és édes aprósütemény, friss gyümölcstál
– Coffee Break Exclusive: Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, sós és édes aprósütemény, friss gyümölcstál, szendvics (sonkás, sajtos)

Rendezvényterem

A The Three Corners Lifestyle Hotel rendezvényterme természetes megvilágítással rendelkezik és modern audiovizuális technikával felszerelt. Ideális helyszín lehet bemutatókra, céges rendezvényekre egyaránt. A biztos siker eléréséhez különböző kávészünetek is megrendelhetők.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.