Lifestyle Hotel****

Vendéglátás

A földszint tele van mozgással. A lobby a hotel élettel teli bárjához és az étteremhez vezet, fokozva ezt a látványos kandallóval és könyvtárral.
Stílusos bútorokkal és váratlan megoldásokkal ötvözi a modern berendezés a jellegzetes építészeti elemeket, hogy ezáltal az alkalmi vendéglátás légkörét teremtse meg éttermünkben.

 

Étterem

Kezdje a napot jól, keljen fel, hogy megízlelje egészséges reggelinket, mely frissen sütött croissant-ok és péksütemények gazdag választékát, változó, különböző frissítő turmixokat, házi készítésű müzlit, friss gyümölcsöt kínál, s mindezt megkoronázza a különleges Lifestyle reggeli sarok! Mindig kielégítő!
Bőséges büféreggeli várja Vendégeinket a The Three Corners Lifestyle Hotelben minden hétköznap 7:00 és 10:30 között és minden hétvégén 7:30 és 11:00 óra között.
Forró italokkal és dzsúzokkal fogadjuk korán kelő Vendégeinket kora reggeltől!

Bár

A teljesen feltöltött bár nagyon hívogató a stílusos, kényelmes ülőhelyekkel és hangulatos fényeivel.
A bár késő délelőttől tart nyitva egészen késő estig. Kedvenc italát mindenki megtalálja a széles választékot nyújtó itallapon. A változatos kínálatban üdítőitalok, alkoholos és alkoholmentes innivalók is megtalálhatók. Vendégeink finom tea és kávéspecialitásokat és a csúcsminőségű magyar borok széles választékát is megtalálják a bár kínálatában.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.