Lifestyle Hotel****

Kikapcsolódás

Szállodánk számos Lifestyle ihlette szolgáltatással rendelkezik, hogy tartózkodása alatt formában tarthassa testét és mentálisan is kipihenje magát!
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk az egészségünkre és arra, hogy formában maradjuk. Sajnos utazásaink alatt erről néha megfelejtkezünk.

Fitnesz kabin

Ha a szabadban szeretne edzeni, kültéri fedett fitnesz kabinunkban egyedi élményben lehet része! Egy újabb egyedi Lifestyle élményt biztosítva a szálloda udvarán található különleges fitnesz kabin került kialakításra. Ha megunta a szállodák alagsorában való edzést, mi egy szabad edzés élményt kínálunk vendégeink része, a napi fitnesz rutin elvégzése közben az udvari fitnesz kabinunkban.
A fitnesz termünk tökéletes alternatívát nyújt, elkötelezett futóknak, akiknek az útjába kerül egy kis eső. A Fitnesz kabinunkban a vendégek úgy érezhetik mintha a szabadban edzenének, miközben az időjárás viszontagságaitól a kabin tökéletesen megóvja őket!
A kabin használata ingyenes a vendégek részére. Edzőruhát fel, irány az udvar és már kezdődhet is az edzés!

Szobai fitness

Nincs több kifogás lustának maradni és elveszíteni a kondinkat az utazás alatt, mert mi elvisszük a konditermet önhöz! Az új hízelgő szobai fitnesz koncepciónknak köszönhetően, vendégeink folytathatják egészséges életmódjukat és formában maradhatnak a szállodai tartózkodás alatt. Egy tökéletes megoldás, a magyar konyha túlságos élvezete után!
Budapest első szállodájaként kínáljuk ezt az egyedi szolgáltatást vendégeinknek. Szállodánk vendégei folytathatják megszokott fitnesz rutinjukat saját szobájukban! Vendégeink választhatnak az általuk preferált új fitnesz eszközeink közül, amit mi felviszünk a szobába! Kínálatunkban megtalálhatóak szoba biciklik, elliptikus lépegetők, lépcsőző gépek, már csak az edző ruhát kell becsomagolni!
Forduljon recepciónkhoz, hogy lefoglalhassa az ön által kiválasztott gépet és kezdődhet az edzés!

Infraszauna

Töltődjön fel és relaxáljon egyet a fárasztó városnézés után, míg szervezete élvezi szaunánk jótékony hatásait. Miközben a szauna fényterápiája kikapcsolja érzékszerveit az infravörös fények kifejtik jótékony hatásuk az ön szervezetén.
Néhány jótékony hatás, amit a szauna fejthet ki az ön egészségére: méregtelenítés, relaxáció, súly vesztés, fájdalom csökkentés, javítja a keringést és tisztítja a bőrt.
Próbálja ki infraszaunánk és élvezze ön is jótékony hatásait!

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.