Lifestyle Hotel****

Nászutasoknak

Budapest egyike a világ legromantikusabb és legszórakoztatóbb fővárosainak. Nem véletlen, hogy “Kelet Párizsának” is nevezik, széles sugárútjaival, zöld parkjaival, nagyszerű Art Nouveau stílusú házaival, fényesen csillogó templomaival, élénk kis kávézóival, modern zenéjével. Határozottam jó döntést hoz, ha Budapestet választja nászútja színhelyéül.

Hoteleink számos különböző, kitűnő pontossággal kiválasztott helyszíneken találhatók, és számos lehetőséget kínálnak a pihenéstől az aktív nyaralásig. Célunk azonban mindvégig ugyanaz: az Önök igényeinek minél szélesebb körű kielégítése. A Three Corners Hotels & Resorts speciális csomagot kínál nászutas vendégei számára, mely számos extra szolgáltatást jelent. Többek között egy romantikus szobát egyéb apró ajándékokkal kiegészítve a friss házasok számára, melyekkel igyekszünk felejthetetlenné tenni itt tartózkodásukat.

Az extra szolgáltatások, amelyeket a Lifestyle Hotel-ban ajánlunk:
– Egy üveg helyi pezsgő
– Gyümölcskosár bekészítés érkezéskor
– Különleges fürdőszobai bekészítés
– Magasabb kategóriájú szoba a foglaltság függvényében
– Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés a foglaltság függvényében

Ez a nászutas ajánlat, csak akkor érvényes, ha az utazás időpontja előtt 6 hónapon belül volt az esküvő. Kérjük, hogy hozzon magával egy fénymásolatot a házassági anyakönyvi kivonatból és jelezze szándékát a foglalásnál, hogy megkapja a nászutas extra szolgáltatásainkat. További információkért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.