Equinox Beach Resort****Vendéglátás

All inclusive rendszerünkben minden megtalálható a mesés gourmet ételektől kezdve az állandóan elérhető snackig és italokig. Vacsoraidőben büfé éttermünkben különböző Témaesteken vehetnek részt. Csak néhányat említenénk: The taste of Italy, Around the world, Wonders of the Far East, French Romance, Oriental Night, European Buffet és még sok más… Élvezze vacsoráját kilátással a medencéken át a Vörös-tengerre, hiszen szívesen látjuk Önt éttermünk teraszán is.
Legyen részese még több szédítő látványnak. A tengerparton találja Dolce Vita a’la carte éttermünket, mely kitűnő helyszín vacsorájához. Az étterem nyitott terasza kilátással a strandra, a tengerre és a hegyekre, a finom ételek mellett kitűnő kiegészítő a megfelelő hangulat eléréséhez. A Dolce Vita étterem a hagyományos olasz konyha és gourmet menük fúzióját kínálja, így különböző tésztákat, pizzákat és desszerteket kóstolhat meg. A Dolce Vita étterem tagja Dine around programunknak, melynek keretében kedvezményt kap éttermi számlájából.
Az Equinox Beach Resort területén 4 bár is található. Elsősorban a Panorama bárt ajánljuk, ahol vendégeink koktéljaikat a szállodában és szabadtéren is elfogyaszthatják lenyűgöző kilátással a Vörös-tengerre. Figyelmébe ajánljuk még a Núbiai Sarkot (Nubian Corner), a hol a romatikus naplementében vízipipázhat.
A vacsorára vonatkozó öltözködési előírások: alkalmi viselet (fürdőruha nem megfelelő; az uraknak: hosszú ujjú – ing és nadrág szükséges).
Felhívjuk szíves figyelmüket, elő- és utószezonban előfordulhat, hogy néhány, a fent említett tevékenységek és / vagy szolgáltatások közül csak részben áll rendelkezésre, a szálloda kihasználtságától függően.

Éttermek

Buffet Étterem

A’ la carte étterem
– Dolce Vita

Témaesték büfévacsorával
The taste of Italy, Around the world, Wonders of the Far East, French Romance, Oriental Night, European Buffet

Dine Around
A Dine Around program keretében belül minden vendég kedvezményekre jogosul az a la carte éttereminkben.

Bárok

– Pool Bar
– Beach Bar
– Lounge Bar
– Panorama Bar & Eatery
– Nubian Corner

All Inlcusive

Mit tartalmaz:
– Étkezés: büféreggeli, ebéd és vacsora, délutáni tea és snack
– Italok: minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital, pohárban felszolgálva, beleértve a sört, a bort, a szeszes italokat és az üdítőitalokat, 10 óra és éjfél között.

Nem tartalmazza:
– Az import italokat, üveges borokat, pezsgőt, friss gyümölcslevet, üdítőket-, vizet üveges vagy konzerv kiszerelésben, továbbá kávé különlegességeket és a minibár fogyasztást.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.