Covid-19

Guest information

As a response to the Covid-19, we have implemented a complete “Covid-19 Response Action Plan” to deal with this new situation and to ensure a safe and relax environment within our hotels, for both our valuable guests and employees.

Certain parts and aspects of our hotel operations have been changed and adapted.
A strict hygiene and safety action plan has been implemented in all of our hotels in Egypt (which will re-open on the 22nd of May 2020) and in Hungary (re-opening in the near future, date still to be defined).
This action plan with new procedures and regulations is following the strict directives of the Ministries of Tourism and Health of Egypt and Hungary, as well as WHO “Operational considerations for COVID-19 management in the accommodation sector”.

 

 

Az e-mail címeket a hírlevél összefüggésében gyűjtjük és használjuk annak érdekében, hogy híreket küldjön Önnek a TTC világáról érkező érdekes témákról. Továbbá feldolgozzuk és felhasználjuk a megadott e-mail címet, hogy a korábbi foglalások alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerinti, személyre szabott ajánlatot juttassunk el a hírlevél olvasóinak.A hírlevélben található linkre kattintva eljut a weboldalunkhoz, így egyúttal ahhoz is hozzájárul hogy megadja nekünk az IP-címét valamint a geoadatokat, a webes jelzőket vagy hasonló technológiákat melyeket annak érdekében használunk fel, hogy ellenőrizzük hogy ajánlataink megfelelnek-e az Ön igényeinek. Az adatokat a Szálloda mindaddig kezeli, ameddig azok törlését a Felhasználó nem kéri, illetve hozzájárulását vissza nem vonja. Ön bármikor visszavonhatja az e-mail cím feldolgozását, elemzését és használatát. Ehhez kattintson az e-mailben erre a célra megadott linkre, vagy egyszerűen küldjön e-mailt erről a kérelemről. Az adatokat ezután törölni fogjuk.

Feltételek elfogadása

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.