Covid-19

Kedves Vendégeink!

A The Three Corners Hotels & Resorts vezetősége számára a COVID-19 okozta egészségügyi veszélyeinek felelős kezelése kiemelten fontos. Szállodaláncunk a kialakult helyzetre vonatkozóan külön intézkedéseket vezetett be. A bevezetett intézkedések követik a helyi és nemzetközi egészségügyi hatóságok, higiéniai szakemberek, szállodai és éttermi valamint a vendéglátóipari és idegenforgalmi szervezetek ajánlásait.
Üzemelési protokolljainkat szállodáink szolgáltatásaihoz igazítottuk, valamint helyi és nemzetközi szakértők ajánlásai szerint vezettük be, vendégeink és munkatársaink védelme érdekében. Az ajánlott egészségügyi és új higiénés eljárások bevezetésre kerültek a szállodák egész területén, minden részlegére vonatkozóan.
Emellett az Egészségügyi Világszervezet „Működési szempontok a Covid-19 kezeléséhez a szállásszolgáltatási szektorban” irányelveit szigorúan követve működnek szállodáink.
Belépve egyik szállodánkba, több nyelven beszélő kollégáink segíteni fogják önt az új higiénés eljárások megismerésében biztosítva egy kellemes és pihentető tartózkodást, szállodánk biztonságos környezetében.

Bízunk benne, hogy mihamarabb vendégeink között köszönthetjük a The Three Corners Hotels & Resorts egyiptomi és magyarországi szállodáinak egyikében.

Tisztelettel,
Didier Lambrecht
A The Three Corners Hotels & Resorts vezérigazgatója

 

„Together we can”

A Koronavírus terjedésére reagálva, szállodaláncunk egy teljes körű „Covid-19 intézkedési protokoll”-t dolgozott ki, az újonnan kialakult helyzet kezelésére. Új intézkedéseinkkel biztosítjuk a biztonságos és nyugodt környezetet szállodáinkban vendégeink és munkatársaink számára egyaránt.

A szálloda működésének számos területén változásokat eszközöltünk.
Összes Egyiptomi szállodánkban és  Magyarországi szállodáinkban is szigorú higiéniai és biztonsági szabályrendszert követve várjuk vendégeink.
Ez az új eljárásokat és intézkedéseket tartalmazó akcióterv követi az egyiptomi és a magyar turisztikai és egészségügyi minisztérium szigorú irányelveit, valamint a WHO „A COVID-19 kezelése üzemeltetési szempontjai a szállásszektorban” előírásait.

 

Az e-mail címeket a hírlevél összefüggésében gyűjtjük és használjuk annak érdekében, hogy híreket küldjön Önnek a TTC világáról érkező érdekes témákról. Továbbá feldolgozzuk és felhasználjuk a megadott e-mail címet, hogy a korábbi foglalások alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerinti, személyre szabott ajánlatot juttassunk el a hírlevél olvasóinak.A hírlevélben található linkre kattintva eljut a weboldalunkhoz, így egyúttal ahhoz is hozzájárul hogy megadja nekünk az IP-címét valamint a geoadatokat, a webes jelzőket vagy hasonló technológiákat melyeket annak érdekében használunk fel, hogy ellenőrizzük hogy ajánlataink megfelelnek-e az Ön igényeinek. Az adatokat a Szálloda mindaddig kezeli, ameddig azok törlését a Felhasználó nem kéri, illetve hozzájárulását vissza nem vonja. Ön bármikor visszavonhatja az e-mail cím feldolgozását, elemzését és használatát. Ehhez kattintson az e-mailben erre a célra megadott linkre, vagy egyszerűen küldjön e-mailt erről a kérelemről. Az adatokat ezután törölni fogjuk.

Feltételek elfogadása

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.